Salvati 34%

Titebond Translucent Wood Glue 237ml

Pret vechi: 38,00 Lei
25,00 Lei
Discount: 13,00 Lei (34%)
6123
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond Translucent Wood Glue este proiectat pentru proiecte generale legat de casa si prelucrare lemn. Ofera o linie de adeziv aproape invizibila si creaza o legatura mai puternica decat lemnul in sine. O fixare puternica si o viteza ridicata de uscare reduc totodata timpul de fixare in menghina. Odata uscat, acest adeziv este neafectat de finisari si se slefuieste usor.

Deasemenea ideal pentru produse de manufactura, acest adeziv este usor de utilizat, non-toxic, si poate fi usor curatat cu apa, inainte de uscare. Este special creat pentru lemn, PFL, PAL, piele,textil si alte materialelor poroase.

  • Limitari produs

Titebond Translucent Wood Glue nu este recomandat pentru exterior, sau in locuri cu umezeala ridicata. Pentru exterior se recomanda Titebond III Ultimate Wood Glue sau Titebond II Premium Wood Glue. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 10°C.Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala. A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Nu folositi dispozitivul fara a va lua toate masurile de protectie a muncii in conformitate cu legile in vigoare si cu bunele practici existente (de exemplu: ochelari de protectie, manusi de protectie, etc.)!

Fabricat in SUA

Titebond Translucent Wood Glue 237ml
Cantitate237ml (8oz.)
Cantitate COV10,7 g/L
CuloareAlb
Culoare dupa uscareTranslucid
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
TipEmulsie PVA
Vascozitate7000 mPa*s