Salvati 40%

Titebond White Glue 3785ml

Pret vechi: 184,00 Lei
110,00 Lei
Discount: 74,00 Lei (40%)
15026
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond White Glue este un adeziv alb foarte puternic si economic, care se usuca mai repede decat alti adezivi comparabili. Formula sa versatila il face ideal pentru aplicatii generale de lucru in lemn, precum si cu multe alte materiale poroase si semi-poroase.

Ofera o priza initiala puternica si se usuca repede pentu a reduce timpul fixare cu menghina. Se usuca translucid, se poate slefui si nu este afectat de produsele de finisat. Este usor de folosit, non-toxic si se curata cu apa.

  • Limitari produs

Titebond White Glue nu este recomandat pentru exterior, sau in locuri cu umezeala ridicata. Pentru exterior se recomanda Titebond III Ultimate Wood Glue sau Titebond II Premium Wood Glue. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 10°C.Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala.A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Nu folositi dispozitivul fara a va lua toate masurile de protectie a muncii in conformitate cu legile in vigoare si cu bunele practici existente (de exemplu: ochelari de protectie, manusi de protectie, etc.)!


Fabricat in SUA

Titebond White Glue 3785ml
Cantitate3785ml (1Gal.)
Cantitate COV10,7 g/L
CuloareAlb
Culoare dupa uscareTranslucid
Ph Produs4.7
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
TipEmulsie PVA
Vascozitate7000 mPa*s