Salvati 25%

Titebond Quick & Thick 237ml

Pret vechi: 36,00 Lei
27,00 Lei
Discount: 9,00 Lei (25%)
2403
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond Quick and Thick este adezivul pe baza de apa cel mai dens si cu cel mai scurt timp de uscare, existent pentru materiale poroase si semi poroase. Este ideal pentru lemn, ceramica de lut, ceramica, piatra, sticla, textil, piele si majoritatea materialelor de manufactura.

Realizeaza o priza initiala puternica si un timp scurt de uscare, dar permite realinierea elementelor. De asemenea, realizeaza o legatura mai puternica decat lemnul, se usuca incolor si nu este afectat de substantele de finisare.

De 2x mai rapid si de 3x mai dens decat adezivii traditionali PVA.

  • Limitari produs

Titebond Quick and Thick nu este recomandat pentru exterior, sau in locuri cu umezeala ridicata. Pentru exterior se recomanda Titebond III Ultimate Wood Glue sau Titebond II Premium Wood Glue. Nu este recomandat pentru poze, obiecte de purtat ce se pot spala, metale, plastice sau cauciuc. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 10°C.Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala.Pentru lemn, slefuiti zona lipita bine inainte de a aplica bait sau vopsea. A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Nu folositi dispozitivul fara a va lua toate masurile de protectie a muncii in conformitate cu legile in vigoare si cu bunele practici existente (de exemplu: ochelari de protectie, manusi de protectie, etc.)!


Fabricat in SUA

Titebond Quick & Thick 237ml
Cantitate237ml (8oz.)
Cantitate COV2.4 g/L
CuloareAlb
Culoare dupa uscareIncolor
Ph Produs4.8
Stabilitate inghet/dezghetStabil, maxim 2 cicluri
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
TipPVA Tixotropic
Vascozitate36500 mPa*s