KMUSTOOLS Romania

KMUSTOOLS Romania | Scule si accesorii, adezivi, metode de asamblare, finisare si decorare


Site online dedicat sculelor destinate atat atelierelor de mobilier, decoratiuni, sculptura si manufactura, cat si pasionatilor de DIY.

KMUSTOOLS Romania este importator oficial al celor mai mari si cunoscute marci de scule, accesorii, adezivi si decorare, din SUA si Canada, destinate atat atelierelor de mobilier, decoratiuni, sculptura si manufactura, cat si pasionatilor de DIY: Titebond, Kreg Tool, King Arthur's Tools, Saburrtooth, WoodTurnersWonders, Miller Dowel si FlockIt! 

Toate aceste marci sunt prezente in magazinul on-line pentru ca dumneavoastra sa va puteti alege unealta care se potriveste cel mai bine necesitatilor.


De luni pana vineri, intre orele 09:00-18:00 si sambata de la 9.00-14.00, va stam la dispozitie pentru lamuriri sau pentru a va ajuta sa finalizati comanda.
Ne puteti contacta fie pe email la office@kmustools.com, fie telefonic la 0740.882.883 / 0752.655.655.


KMUSTOOLS Romania iti garanteaza profesionalism in ceea ce priveste ajutorul acordat in alegerea produselor precum si seriozitatea pentru timpii si conditiile de livrare.
Inca de la infiintare firma noastra si-a propus sa ofere servicii si produse de calitate care sa corespunda cerintelor si exigentelor dumneavoastra.


  • Va multumim pentru interesul acordat si vom face tot posibilul sa putem acoperi orice solicitare venita din partea dumneavoastra.