Filtre

Brand
Price

Lei  –  Lei

  • 49Lei
  • 258Lei

Asamblare "MILLER DOWEL"

ADAUGATI FRUMUSETE & SIMPLITATE ORICARUI PROIECT

Cuiele noastre din lemn sunt printre cele mai performante de pe piață, ceea ce va permite o ușoară și mai rapidă, naturala asamblare a tamplariei din lemn.

Folosirea acestor cuie din lemn este un procedeu simplu și nu veți avea nevoie decat de produsul nostru, de un burghiu profilat, de un ciocan și de adeziv. Este foarte simplu : dati gaura, aplicati adeziv, introduceti cuiul si il bateti usor impingandu-l in gaura.

De ce sunt cuiele de lemn Miller ™ mai bune decat un stift drept ?

Cea mai importanta diferenta este ceea ce noi numim "efectul de plafonare (de blocare)" al capului cuiului de lemn Miller. Acest lucru semnifica faptul ca singurul umar de-a lungul unui cui Miller, care este așezat atunci cand este introdus, este sectiunea cea mai de sus. Forta ciocanului impinge cuiul Miller in jos prin orificiul de ghidaj fortand placa de sus sa se așeze apasat pe placa de jos. Aceasta presiune de strangere este foarte puternica a.i. piesa de lucru nu mai trebuie fixata.

Designul in trepte face mult mai usoara introducerea cuiului de lemn Miller. Odata ce gaurirea este realizata (folosind burghiul profilat), cuiul nostru va putea fi introdus pana cand fiecare sectiune a sa se va sprijini pe partea superioara a gaurii, corespondent fiecarui diametru. Prin aceasta cuiele de lemn Miller se autocentreaza si in acelasi timp autoaliniaza piesele pe care le asamblam.

Ar trebui folosit adeziv ?

Adezivii trebuie utilizati la fel ca in cazul stifturilor clasice. Cu toate acestea, designul cu nervuri al cuiului de lemn Miller asigura o acoperire mai mare cu adeziv pe toata lungimea cuiului, precum și marirea suprafetei totale lipite. Aceste nervuri expun fibra lemnului la adeziv, ceea ce va face ca lemnul (de esenta tare) sa se umfle asigurand prin aceasta o fixare mai stransa dar si o absorbtie de mai mult adeziv pentru o performanta imbunatatita a lipirii. Va recomandam sa utilizati un adeziv de calitate (PVA) dar și cele epoxidice sau poliuretanice functioneaza foarte bine.

Este la fel de puternic ca un metal de fixare?

Cuiul de lemn Miller are o rezistenta puternica laterala care se compara cu cea a unui cui sau a unui șurub. Ca si in cazul altor stifturi lipite, imbinarea rezultata este mai puternica decat lemnul in sine. Prin folosirea a doua cuie de asamblare Miller asezate in directii opuse si utilizarea unui adeziv de calitate va crește rezistenta imbinarii.