Kreg Sablon Frezare ptr. Montare Balamale Ingropate

Pret vechi: 208,00 Lei
189,00 Lei
Discount: 19,00 Lei (9%)
KHI-HINGE
Momentan Indisponibil

Montarea ușilor este acum mult mai ușoară ! Obțineți precizie de găurire cu orice bormașină

  • Poziționare cu acuratețe a balamalelor cu ajutorul marcajelor
  • Rezultatele pot fi obținute din nou datorită scalelor de măsurare integrate
  • Perforare excelentă datorită ghidajelor și a colierelor de oprire
  • Ușor de utilizat cu orice bormașină – nu sunt necesare scule speciale
  • Butoanele de reglare asigură poziționarea corectă a balamalei
  • Este inclusa o freza rezistenta
  • Materiale rezistente si ușoare pentru o utilizare simplă

Descriere

Dispozitivul pentru montarea balamalelor ingropate facilitează montarea ușilor dulapurilor folosind acest tip de balamale. Acest dispozitiv economic, ușor de utilizat asigură alinierea precisă a balamalei astfel încât să puteți monta uși care se potrivesc perfect. Mai mult, acest dispozitiv funcționează cu o bormașină obișnuită și cu capul de perforare furnizat.

Acest dispozitiv vă permite să practicați găuri pentru balamale ingropate, pe ușile dulapurilor, folosind o simpla bormașină. Dispozitivul de fixare poziționează balamaua perfect și perforează de fiecare dată la adâncimea adecvată datorită colierului de oprire. Acest dispozitiv este ușor de utilizat și vă ajută să montați uși care vor funcționa și se vor potrivi perfect.

Balamalele ingropate sunt perfecte pentru montarea ușilor dulapurilor deoarece sunt ascunse vederii, pot fi reglate și funcționează perfect. Totuși, montarea lor necesită practicarea unui orificiu de dimensiuni la o poziție și adâncime exacte. Dispozitivul de fixare Kreg facilitează practicarea acestor orificii.

Notă: este necesar un burghiu 1/16” (1,5 mm) pentru practicarea orificiilor pentru șuruburile de montare. Nu este inclus.

Dispozitivul de fixare este alcătuit dintr-o bază din nailon cu un orificiu pentru ghidajul de perforare. Camele de marcare se asigură că dispozitivul plasează burghiul exact în poziția dorită – care este stabilită pentru fiecare balama – iar un colier de oprire se asigură că adâncimea este corectă de fiecare dată. Există și orificii pe care le puteți utiliza pentru a ghida burghiul pentru practicarea orificiilor. Dispozitivul de fixare a balamalelor ingropate este livrat impreuna cu o freza de calitate pentru a asigura obținerea unor rezultate excelente.

Dispozitivul de fixare pentru montarea balamalelor ingropate este proiectat astfel încât utilizarea sa să fie intuitivă pentru începători, dar, în același timp, să fie un dispozitiv rezistent pentru utilizatorii profesioniști. Pur și simplu alegeți balamalele, căutați câteva instrucțiuni de bază pentru montare care însoțesc balamalele și apoi setați dispozitivul de fixare prin reglarea camelor din dotare. Apoi, puteți practica locașul pentru balamale folosind o bormașină obișnuită. Fie că montați o ușă la un dulap sau uși pentru întreaga bucătărie, dispozitivul de fixare pentru balamale ingropate va oferi rezultate fiabile și durabile.