Salvati 12%

Kreg Sablon pentru Gauri Pini Polite 5mm

Pret vechi: 243,00 Lei
215,00 Lei
Discount: 28,00 Lei (12%)
KMA3220
Momentan Indisponibil

Daca adaugi gauri de pini pentru polite sau construiesti rafturi de la zero, Sablon Kreg pentru Gauri Pini Polite este unealta perfecta pentru proiectul tau. Spre deosebire de alte sabloane de gauri pentru pini, Sablonul Kreg are ghidajele pentru burghiu din otel calit pentru a asigura o cursa de gaurire precisa si dreapta, ca tu sa obtii polite orizontale ce nu se clatina.

Sablonul Kreg pentru Gauri Pini Polite include, de asemenea, un opritor cu doua pozitii pentru a fixa sablonul, un pin locator pentru a lua ca referinta o gaura data deja, o extensie a de sablon ce permite conectarea mai multor sabloane pentru un ritm de lucru mai eficient si un burghiu de lemn, cu diamentru de 5mm, cu colier opritor care poate fi depozita pe dosul Sablonului, cand nu este in uz.

 • Ghidaje pentru burghiu din otel calit

Spre deosebire de ghidajele subtire si flexibile, Sablonul Kreg contine ghidaje din otel dur calit ce asigura ca fiecare gaura realizata este perfect dreapta si circulara. In plus, toate ghidajele Kreg din otel calit vin impreuna cu garantie pe viata.

 • Perfect pentru realizarea de la zero a gaurilor de pini pentru polite sau pentru adaugarea unora noi

Designul compact al Sablonului Kreg il face perfect pentru adaugarea gaurilor aditionale pentru pini de polite in mobilierul existent si pentru contruirea de la zero a proiectelor ce contin polite. Ai nevoie de o lungime mai mare pentru a avea viteza sporita? Conecteaza mai multe Sabloane Kreg cu Jig Extender-ul inclus in pachet.

 • Opritor rapid cu doua dimensiuni

Opritorul rapid iti permite sa setezi doua distante, 25.4mm sau 51mm, luand ca referinta cantul exterior al scandurii in care vei da gaurile. Opritorul poate fi scos usor si montant in partea cealalta a Sablonului sau indepartat complet, pentru situatiile in care trebuie sa lucrezi intr-un spatiu mai stramt sau gaurile trebuie date mai in interiorul dulapului.

 • Spatiere si diametru al gaurii standard

Ghidajele Kreg din otel calit au centrele pozitionate la intervale de 32mm. Pachetul contine, de asemenea, un burghiu pentru lemn cu diametrul de 5mm, ce este compatibil cu majoritatea pinilor de polite.

 • Pachetul contine:

 1. Kreg Sablon pentru Gauri Pini Polite 5mm
 2. Pin locator
 3. Jig Extender (piesa pentru asamblarea mai multor Sabloane)
 4. Burghiu de lemn 5mm
 5. Colier opritor
 6. Cheie imbus
 7. 4 pini de polite de 5mm
 8. Manual de utilizare