Kreg Masa Mobila pentru Proiecte

1.049,00 Lei
KWS1000-INT
Momentan Indisponibil


Transformați orice loc în spațiu dumneavoastră de lucru. Puteți lucra la proiecte dumneavoastră oriunde, oricând și oricum doriți!

  • Mesele oferă o suprafață de lucru generoasă 27¾" x 31½" (70x80cm) și acces 360°
  • Modelul de orificii de pe masă acceptă opritori de banc Kreg și alte accesorii
  • Include clește menghină de banc Kreg cu cleme Automaxx® verticale și orizontale
  • Picioarele solide din oțel oferă o bază puternică
  • Se rabatează în câteva secunde pentru a fi pregătită imediat și pentru a necesita spațiu redus de depozitare
  • Poate fi extinsă prin adăugarea unei alte mese mobile pentru proiecte mai mari

Masa mobilă pentru proiecte este un banc de lucru, o masă pentru tăiat lemne, o masă de asamblare și un banc de fixare, toate la un loc – un spațiu de lucru versatil pentru ca dumneavoastră să efectuați singuri reparații și proiecte de tâmplărie. Este ușor de montat și de depozitat și o oferă o platformă robustă pentru orice tip de proiect. Mai mult, masa mobilă pentru proiecte include accesorii de fixare în valoare de 40$, așadar este pregătită pentru a putea lucra imediat.

Masa mobilă pentru proiecte oferă un spațiu de lucru mobil care poate fi utilizat pentru o gamă largă de proiecte. Pe de o parte, este o masă robustă pentru tăierea lemnelor ce oferă plăcilor lungi de lemn un suport excelent pe măsură ce le tăiați. Întoarceți masa pe poziție și acest produs vă va oferi funcțiile pe care le așteptați de la un banc de lucru de ultimă generație.

Șina de fixare și cleștele menghină de banc cu tehnologia cu reglare automată Automaxx® oferă posibilități multiple pentru fixarea pieselor prelucrate. Mesele deschise pot susține până la 350 pounds (158 kg) și dispun de tăvi incorporate pentru depozitare, spațiu pentru depozitarea bormașinii și multe altele. Raftul inferior susține până la 25 pounds (11,3 kg) de scule și accesorii, depozitate în siguranță și totuși la îndemână atunci când aveți nevoie de ele.

Pe lângă faptul că este extraordinară pentru proiectele generale, masa mobilă pentru proiecte este perfectă și pentru operațiile de îmbinare. Fie că practicați dopuri, fixați carcase sau uniți cadre sau pregătiți proiectul dumneavoastră pentru montarea finală, masa mobilă pentru proiecte facilitează aceste operații.

Masa mobilă pentru proiecte este simplu de folosit. Pur și simplu întindeți picioarele și este setată ca masă pentru tăierea lemnelor. Puteți adăuga și o suprafața de tăiere 2x4 folosind sculele incluse. Basculați una sau ambele mese pe poziție și masa mobilă pentru proiecte este pregătită pentru a vă ajuta în proiectele dumneavoastră. Atunci când ați terminat, pur și simplu trageți elementele de pe brațele mesei, strângeți mesele și închideți picioarele acestei și masa pentru proiecte mobile este rabatată pentru depozitarea cu ușurință.

De asemenea, există multe moduri de a folosi două mese mobile pentru proiecte. Puteți atașa două mese în lateral pentru a obține o suprafață mai mare de lucru sau uniți două bancuri prin plasarea porțiunilor 2x4 în clemele incluse. Astfel puteți crea o suprafață mare de lucru pentru tăierele pieselor de dimensiuni mari sau un banc de lucru extra-large prin poziționarea unei bucăți de placaj pe plăcile 2x4.

Specificații tehnice

Suprafață de lucru

27¾" x 31½" (70x80 cm)

Înălțime masă

31½" (80 cm)

Capacitate de încărcare

350 lbs. (158 kg)

Raft de depozitare

17¾" x 26" (45x66 cm)

Rabatare

6½" (16.5cm) grosime când este rabatată

Greutate

40 lbs. (18kg)

Include

Masă mobilă pentru proiecte, clește menghină de banc Kreg cu tehnologie Automaxx®, (4) opritoare de banc Kreg, (2) cleme de susținere, (2) bucșe pentru șine, (2) chei de conectare și manual de utilizare

Manual

Manual de utilizare pentru America de Nord
manual global de utilizare