Kreg Placa de Precizie pentru Frezare

386,00 Lei
PRS4038
Momentan Indisponibil

Placă inserție mașină de frezat – fără orificii: PRS4038

  • Dimensiune: 235 mm x 398 mm
  • Placă cu grosime de 9 mm din material fenolic
  • Este furnizată fără orificii pre-fabricate pentru montare
  • Marcajele de aliniere facilitează centrarea și montarea pe orice blat
  • Inele de reducere Level-Loc
  • Disponibilă în trei variante: fără orificii, cu orificii pre-fabricate pentru Triton și orificii pre-fabricate pentru Porter-Cable și Bosch

Descriere

Suprafață de montare rezistentă, plană și nivelată

Această placă de inserție rezistentă, cu o grosime de 9 mm, este creată pentru a oferi o suprafață de montare rezistentă, plană și perfect nivelată. Având o dimensiune de 235 mm x 298 mm, va accepta cu ușurință aproape orice mașină de rindeluit (chiar și modelele având dimensiuni și mase mari).

Fără orificii de montare pre-fabricate

Această placă este furnizată fără orificii pre-fabricate de montare. Marcajele de aliniere existente pe partea posterioară facilitează centrarea și montarea pe orice tip de blat folosind instrucțiunile detaliate ce sunt furnizate cu placa.

Inele de reducere Level-Loc

Această placă este echipată cu nivele de reducere Level-Loc ce permit modificarea cu ușurință a dimensiunii deschiderii din jurul cuțitului. Aceste inele se rotesc pur și simplu pe poziție folosind cheia furnizată pentru a le bloca pe poziție și pentru a fi la nivelul suprafeței plăcii. Placa este furnizată împreună cu trei inele Level-Loc: 25 mm, 30 mm pentru bucșe de ghidare universale și 67 mm.

Plăci fără orificii și cu orificii pre-fabricate

Plăcile de inserție pentru mașina de frezat de precizie sunt disponibile în trei variante pentru a putea alege placa potrivită necesităților dumneavoastră.

  • Fără orificii: această placă este furnizată fără orificii pre-fabricate pentru montare. Marcajele de aliniere gravate pe partea posterioară facilitează centrarea și montarea pe orice tip de blat folosind instrucțiunile detaliate ce sunt furnizate cu placa.
  • Orificii pre-fabricate pentru Triton: această placă este furnizată cu orificii pre-fabricate și instrumente de montare pentru Triton M0F001 și TRA001. Cu modificări, modelul orificiilor este adecvat și pentru gama Porter-Cable 750.
  • Orificii pre-fabricate pentru Porter-Cable și Bosch: această placă este furnizată cu orificii pre-fabricate și instrumente de montare pentru gama Porter-Cable 690 și 890, precum și pentru Bosch 1617.