Kreg Placa Superioara de Precizie pentru Frezare

994,00 Lei
PRS1025
Momentan Indisponibil

Blat performant pentru mașină de frezat cu plăci de inserție

  • Parte centrală din MDF cu grosime 1” (25 mm) cu bare de ranforsare din oțel
  • Suprafață rezistentă Easy-Slide™ cu frecare redusă
  • Placă de inserție heavy-duty 3/8" x 91/4" x 113/4" (9mm x 235mm x 298mm)
  • Inele de reducere Level-Loc: 1", 13/16", 25/8" (25mm, 30mm, 66mm) și cheie clichet
  • (4) elemente de nivelare Kreg pentru plăcile de inserție
  • Dispozitiv tăiere în unghi-măsurare Combo Trak anodizat/traiectorie T-slot

Descriere

O soluție durabilă, sigură și silențioasă de frezare

Acest blat din MDF oferă o soluție durabilă, sigură și silențioasă de frezare pentru fiecare atelier. Partea centrală din MDF a blatului, cu o grosime de 1” (25 mm), conferă o suprafață netedă, solidă care absoarbe vibrațiile, în timp ce barele de ranforsare din oțel previn deformarea – chiar și sub greutatea mașinilor de rindeluit grele și a elevatoarelor.

Suprafață Easy-Slide™ cu frecare redusă

Partea superioară a blatului, rezistentă, laminată la presiune ridicată, oferă o suprafață Easy-SlideTM cu frecare redusă, facilitând astfel mișcarea pieselor lucrate pe suprafața blatului. Marginile compacte protejează partea superioară împotriva loviturilor și abraziunilor. Partea superioară dispune de găuri pre-fabricate pentru Precision Insert-Plate Levelers (elemente de nivelare pentru introducerea cu precizie a plăcii).

Placă de precizie inclusă

Placa de inserție heavy-duty 3/8" x 91/4" x 113/4" (9mm x 235mm x 298mm) gestionează cu ușurință și mașinile de frezat de dimensiuni mari. Versatilele inele de reducere Level-Loc blochează nivelul și curăță suprafața plăcii cu cheia inclusă. Un pin de pornire din alamă asigură contactul controlat în timpul tăierii neasistate.

Modelul țintă gravat cu laser pe partea inferioară a plăcii asigură centrarea și montarea simplă și corectă a frezei. Patru (4) elemente de nivelare a plăcii de inserție mențin placa și suprafața blatului perfect aliniate la acelasi nivel.

Combinații multiple Trak

Acest blat versatil funcționează cu bare de ghidare standard (3/8" x 3/4") pentru tăiere în unghi și măsurare. Sistemul acceptă Placi cu lamele Featherboards precum și alte accesorii și este fabricat din aluminiu anodizat rezistent.

Creați un sistem personalizat de frezare

Creați un sistem personalizat pentru a satisface toate necesitățile proiectelor dumneavoastră cu ajutorul riglei de ghidare Kreg și al standului multifuncțional. Sau, puteți crea propriul sistem cu ajutorul sistemului de măsurare și al standului.

Specificații tehnice

Fabricație

Parte centrală Heavy-duty cu grosime 1" (25mm) pentru a susține mașini de rindeluit de dimensiuni mari și elevatoare; bare de ranforsare din oțel

Dimensiuni totale

24" x 32" x 11/16" x 91/4" x 113/4"
609mm x 813mm x 27mm x 235mm x 298mm

Include

Blat Easy-Slide™ cu suprafață laminată, bare de ranforsare din oțel, combinație tăiere în unghi-măsurare/traiectorie T-slot, placă de inserție cu grosime de 3/8" (9mm), (4) elemente de nivelare precizie placă de inserție, (3) inele de reducere Level-Loc: 1" (25mm), 113/16" (46mm) pentru utilizarea cu bucșe de ghidare universale, și 25/8" (41mm), che