Kreg Masa pentru Frezare de Precizie

3.019,00 Lei
PRS1045
Momentan Indisponibil

Soluția integrată pentru frezare de precizie

  • Sistem multifuncțional, cu cuadratură automată
  • Blat performant cu sistem de plăci de inserție
  • Stand heavy-duty, personalizabil și cu reglare facilă

Descriere

Versatilitate fără egal, posibilitate incredibilă de reglare

Noul sistem de frezat de la Kreg PRS1045 combină versatilitatea fără egal cu posibilitatea incredibilă de reglare și cu ușurința efectuării setărilor pentru a aduce activitatea de prelucrare a lemnului la un alt nivel. Acest sistem puternic oferă un blat de dimensiuni generoase, rezistent, cu un sistem unic în T pentru măsurare și fixare și un stand rezistent din oțel, care lucrează împreună pentru a crea un sistem care să îndeplinească toate necesitățile dumneavoastră.

Sistem multifuncțional, cu cuadratură automată

În centrul sistemului se află dispozitivul de precizie Kreg. Acest dispozitiv inovator, din aluminiu anodizat, are o formă de ”T” și un sistem de reglare care se asigură că dispozitivul va fi în permanență paralel cu slotul de tăiere-măsurare.

Acest dispozitiv se reglează cu ușurință, cu o singură mână și se blochează pe poziție prin intermediul a două elemente de blocare: o manetă mare în partea finală de alimentare și un element de blocare cu trei sferturi de tură în partea finală de ieșire care previne deviațiile.

Pentru a asigura poziționarea corectă, dispozitivul dispune de o scală de măsurare care vă permite poziționarea și efectuarea de reglaje în funcție de materialele folosite. Un buton rotativ de reglare permite setarea simplă pentru a asigura precizie.

Sistem integrat de colectare a prafului și funcție de îmbinare

Fețele independente de culisare pot fi poziționate exact acolo unde este necesar pentru a asigura poziționarea piesei în apropierea frezei și pentru a eficientiza colectarea așchiilor direct în sistemul integrat de colectare. Mai mult, sunt incluse două tije de îmbinare. Pur și simplu poziționați-le în spatele feței riglei de final, iar rigla va avea și rol de îmbinare pentru a putea practica canturi perfecte.

Blat performant pentru mașina de frezat de precizie

Dispozitivul de măsurare și tăiere Kreg este poziționat pe blatul rezistent. Această masă cu dimensiuni de 24" x 32" (609mm x 813mm) are partea centrală din MDF cu o grosime de 1” (25 mm) care absoarbe vibrațiile și oferă toate elementele necesare pentru a crea un echipament stabil. Suprafața dură, laminată la presiune ridicată, contribuie la mișcarea facilă a pieselor lucrate. Sub blat, barele de ranforsare din oțel vor rămâne drepte pentru a oferi o durată îndelungată de utilizare.

Un orificiu practicat în masă acceptă blocarea riglei de ghidare și permite riglei să fie demontată cu ușurință pentru operațiile neasistate de tăiere. Mai mult, masa este echipată cu o combinație dispozitiv de tăiere în unghi/T-track pentru a oferi posibilitatea de a monta și alte accesorii. Patru (4) elemente de nivelare placă de inserție sunt incluse pentru a menține perfect curate placa și suprafața blatului.

Stand din oțel heavy-duty cu reglare facilă

Pentru ca activitățile desfășurate să fie și mai ușoare, blatul și rigla de ghidare sunt poziționate pe un stand heavy-duty. Fabricat din oțel, standul poate fi reglat la o înălțime de la 31” la 39” (de la 78,7 cm la 99,1 cm) și dispune de elemente de nivelare pentru a compensa podelele denivelate. Mai mult, standul dispune de orificii pre-fabricate care facilitează montarea accesoriilor și personalizarea standului.

Creați un sistem personalizat de tăiere

Creați un sistem personalizat pentru a satisface toate necesitățile proiectelor dumneavoastră cu ajutorul blatului Kreg și al standului multifuncțional. Sau, puteți crea propriul sistem cu ajutorul sistemului de măsurare și al standului.

Notă: orificiul trebuie să fie poziționat la 16” (406 mm) de partea dreaptă a blatului. Este potrivit pentru blaturile cu grosime de 1” (25 mm) fără modificări. Este posibil ca blaturile având dimensiuni diferite de cea menționată anterior să necesite modificări.

Specificații tehnice

Riglă de ghidare

Aluminiu heavy-duty anodizat 36" (914mm); ghidare T-square; fețe independente, culisante, ale riglei cu suprafață laminată și elemente duble de blocare.

Masă

Parte centrală heavy-duty 1" (25mm) pentru a susține echipamente grele și elevatoare; bare de ranforsare din oțel

Stand

Poate fi reglat de la 29" la 35" (609mm x 813mm); oțel heavy-duty , 12 și 16 indicatoare de nivel; finisare cu pulbere

Sistemul include

Masă de lucru 24" x 32" (609mm x 813mm) cu parte centrală din MDF de grosime 1" (25mm) MDF, suprafață rezistentă Easy-Slide™ și bare de ranforsare din oțel; placă de inserție cu grosime de 3/8" (9mm), 91/4" x 113/4" (235mm x 298mm) cu (3) inele de reducere Level-Loc, un pin de pornire din alamă și (4) elemente de nivelare plăci de inserție; riglă de ghidare în formă de ”T” Kreg® cu reglare fină, sisteme duble de blocare și scală de măsurare; stand rezistent din oțel care poate fi reglat pe o înălțime cuprinsă între 31” și 39” (78”7 cm până la 99,10 cm) cu picioare reglabile; manual de utilizare cu instrucțiuni detaliate.