Kreg Masa de Frezat de Precizie pentru Banc

1.499,00 Lei
PRS2100
Momentan Indisponibil

Performanțele unei mașini de frezat clasice într-un pachet portabil

  • Include o riglă din aluminiu anodizat cu fețe culisante independente
  • Stand robust din oțel cu picioare din cauciuc pentru amortizarea vibrațiilor
  • Blat cu cant, din MDF ranforsat (16” X 24”)
  • Înălțimea blatului de 16”
  • Suprafață Easy-Slide Micro-Dot rezistentă la impact
  • Plăci de inserție de dimensiuni normale (91/4" x 113/4" x 3/8") cu 3 inele de reducere Level-Loc
  • Elemente de nivelare placă de inserție unice pentru acuratețea nivelării
  • Include o riglă robustă cu fețe culisante independente
  • Orificiu de aspirare pentru un banc de lucru curat

Descriere

Masa de frezat de precizie Kreg PRS2100 vă ofera performanțele unei mașini de frezat clasice, industriale, într-un pachet portabil. Fie că vă doriți o mașină de frezat pentru utilizare pe șantier sau o mașină de frezat compactă pentru utilizare în atelier, mașina de frezat este soluția perfectă pentru dumneavoastră.

Blat robust

Blatul mașinii de frezat este fabricat din MDF căntuit, rezistent la zgomote și vibrații și dispune de o suprafață Easy-Slide Micro-Dot. Suprafața este construită din material laminat la presiune ridicată, ceea ce vă permite să manevrați cu ușurință piesele pe această suprafață.

Placă de inserție pentru precizie

Placa de inserție a blatului mașinii de frezat măsoară 3/8" x 91/4" x 113/4" pentru a susține și mașini de frezat mai grele și este echipată cu noile inele de reducere Level-Loc. Aceste inele se răsucesc pe poziție și se blochează de fiecare dată la nivelul plăcii. Sunt incluse trei inele Level-Loc: 1", 13/16" (pentru utilizarea cu bucșe de ghidare de tipul Porter-Cable) și 21/8". Sunt disponibile mai multe dimensiuni de inele Level-Loc în seturi de câte 5 (vândute separat). Placa dispune, de asemenea, de marcaje gravate cu laserul pe partea inferioară ce facilitează montarea oricărei mașini de frezat și este furnizată împreună cu un set de elemente de nivelare de precizie Kreg.

Riglă completă

Rigla din aluminiu a fost reproiectată cu noi elemente de blocare la un sfert de tură. Acestea permit reglarea rapidă a riglei precum și blocarea acesteia în siguranță; dimensiunea acestora facilitează utilizarea dar, în același timp, sunt poziționate pe partea posterioară a riglei pentru a nu incomoda. Rigla dispune de fețe culisante independente care oferă suport suplimentar piesei lucrate (în jurul frezei) și, datorită facilității utilizării tijelor de îmbinare incluse, permite utilizarea acestui echipament ca pe o mașină de frezat verticală. Sunt incluse : piesa transparenta de protecție a frezei și o duza pentru colectarea prafului.

Rindeluire silențioasă

În timpul etapei de proiectare, am descoperit că mare a parte a zgomotului produs de blatul mașinii de frezat era provocat de vibrațiile care străbăteau blatul și că acest zgomot ar putea fi redus cu ajutorului unui design corect și a unor materiale adecvate. Prin combinarea unui blat din MDF care absoarbe vibrațiile cu o bază rigidă din oțel și cu picioare de cauciuc ce absorb vibrațiile, mașina noastră de frezat este extrem de silențioasă comparativ cu alte echipamente similare.

Construită pentru profesioniști

Acest utilaj a fost construit pentru a fi utilizat în mod intens timp de mulți ani în șantier. Dispune de o fundație din oțel ștanțat, patru picioare cu cauciuc, un blat cu canturi și suprafață rezistentă la impact Micro-Dot și o riglă incredibil de rigidă din aluminiu.

Specificații tehnice

Dimensiuni placă de inserție Level-Loc

3/8" x 91/4" x 113/4"

Material placă de inserție

Material fenolic

Dimensiuni suprafață masă

16" x 24"

Material ghidaj

Aluminiu anodizat, pentru aeronave

Dimensiuni totale

20" x 281/4" x 201/4"

Greutate totală produs

26 lbs.

Include

Blat de precizie pentru mașină de frezat, placă de inserție cu inele Level-Loc, elemente nivelare placă, riglă din aluminiu cu orificiu pentru colectarea prafului, protecție cuțit, tije de îmbinare, ansamblu hardware și manual de utilizare