Salvati 29%

Titebond No Run No Drip Wood Glue 473ml

Pret vechi: 49,00 Lei
35,00 Lei
Discount: 14,00 Lei (29%)
2404
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond No Run No Drip este unul dintre cei mai densi si cu un timp de uscare scurt, adezivi pentru materiale poroase si semi-poroase. Este ideal pentru ornamente, plinte, cadre de geamuri/usi si orice alte aplicatii ce au nevoie de un adeziv ce are priza puternica si nu curge.

Realizeaza o priza initiala puternica si un timp scurt de uscare, dar permite realinierea elementelor. De asemenea, realizeaza o legatura mai puternica decat lemnul, se slefuieste foarte bine si nu este afectat de substantele de finisare.

  • Limitari produs

Titebond No Run No Drip nu este recomandat pentru exterior, sau in locuri cu umezeala ridicata. Pentru exterior se recomanda Titebond III Ultimate Wood Glue sau Titebond II Premium Wood Glue. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 10°C. Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala. A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Nu folositi dispozitivul fara a va lua toate masurile de protectie a muncii in conformitate cu legile in vigoare si cu bunele practici existente (de exemplu: ochelari de protectie, manusi de protectie, etc.)!


Fabricat in SUA

Titebond No Run No Drip Wood Glue 473ml
Cantitate473ml (16oz.)
Cantitate COV2.4 g/L
CuloareBej
Culoare dupa uscareTranslucid
Ph Produs4.8
Stabilitate inghet/dezghetStabil, maxim 2 cicluri
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
TipPVA Tixotropic
Vascozitate36500 mPa*s