Salvati 36%

Titebond Melamine Glue 473ml

Pret vechi: 56,00 Lei
36,00 Lei
Discount: 20,00 Lei (36%)
4014
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond Melamine Glue este proiectat sa lipseasca lemnul, PAL-ul, MDF-ul si alte substrate poroase de materiale sintetice ca melamina, vinil, HPL sau metal. Ofera o priza initiala puternica, dar, in acelasi timp, ofera un timp mai indelungat de uscare pentru a permite alinierea corecta a materialelor.

Este un adeziv pe baza de apa, non inflamabil, miros discret, se usuca incolor si se poate curata cu apa. Consistenta mai groasa limiteaza imprastierea si scurgerea adezivului, facand-ul mai usor de utilizat si mai eficient pentru ansambluri de precizie.

  • Limitari produs

Titebond Melamine Glue nu este recomandat pentru exterior, sau in locuri cu umezeala ridicata. Pentru aplicatii cu presa de vacuum se poate folosi pentru furnir cu grosimea de maxim 1.6mm. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 4°C.

Daca produsul a fost inghetat (are aspect de gel), nu mai poate fi utilizat.

A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!


Nu folositi dispozitivul fara a va lua toate masurile de protectie a muncii in conformitate cu legile in vigoare si cu bunele practici existente (de exemplu: ochelari de protectie, manusi de protectie, etc.)!Fabricat in SUA

Titebond Melamine Glue 473ml
Cantitate473ml (16oz.)
Cantitate COV77 g/L
CuloareAlb
Culoare dupa uscareIncolor
Ph Produs4.0
Stabilitate inghet/dezghetInstabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
TipEmulsie de PVA modificat
Vascozitate12000 mPa*s