Kreg Opritor "STOP"

149,00 Lei
KMS7800
Momentan Indisponibil

  • Cursor dublu pentru utilizarea pe fiecare parte laterală a masei cu circular
  • Proiectat pentru a fi utilizat în atelier, în condiții dure
  • Compatibil cu șina aluminiu TOP și cu șina aluminiu Heavy-Duty
  • Poate fi demontat și repoziționat

Descriere

Opritor pregătit pentru producție

Creați un opritor pregătit pentru producție pentru dispozitivul de poziționare în unghi, masă de frezat sau masă cu circular cu ajutorul acestui opritor heavy-duty. Dispune de două cursoare și de un mod de fabricare durabil care conferă precizie și forță într-un singur opritor.

Acuratețe și precizie

Acest opritor dispune de două cursoare cu geam și indicatori care vă permit să utilizați opritorul pe oricare parte a lamei. Ambele cursoare pot fi, de asemenea, reglate astfel încât să puteți regla cu precizie opritorul pe lamă.

Construcție robustă

Acest opritor este fabricat aluminiu gros extrudat așadar este rigid și durabil, dar ușor în același timp. Este fabricat pentru a rezista utilizării intensive în decursul mai multor ani și pentru a rămâne pe poziție.

Design adaptabil

Opritorul ”Stop” este proiectat pentru a fi folosit cu șina aluminiu TOP și cu șina aluminiu Heavy-Duty, pentru a vă putea construi propria riglă, pentru a monta șina și pentru a utiliza opritorul. Acest lucru înseamnă că aveți multe opțiuni și că puteți folosi opritorul ”Stop” cu ușurință pe multe tipuri de unelte. Opritorul, pur și simplu, intră pe șină din partea superioară, permițând demontarea și repoziționarea cu ușurință.