Kreg Opritor "STOP" cu Oscilatie

215,00 Lei
KMS7801
in stoc
+

Adăugați acuratețe repetabilă dispozitivului de poziționare în unghi, riglei pentru masă cu circular, mesei de frezat și multor altor dispozitive cu ajutorul acestui versatil opritor ”Stop” cu oscilație.

  • Partea curbată permite opritorului să fie ocolit cu ușurință
  • Bucșele robuste asigură rigiditate și acuratețe
  • Cursorul cu lentile de precizie oferă măsurători exacte
  • Compatibil cu șina aluminiu TOP și cu șina aluminiu Heavy-Duty

Descriere

Obțineți acuratețe repetabilă

Adăugați acuratețe repetabilă dispozitivului de poziționare în unghi, masei de frezat sau masei cu circular și multor altor dispozitive cu ajutorul acestui versatil opritor ”Stop” cu oscilație. Menține cu precizie măsurătoarea dorită și poate fi exclus cu ușurință atunci când doriți să tăiați fără opritor.

Acuratețe și precizie

Acest opritor dispune de un cursor cu geam și cu un indicator care vă permite să setați dimensiunile cu exactitate. Mai mult, cursorul poate fi reglat astfel încât să puteți regla cu ușurință și precizie opritorul ”Stop” cu oscilație pe dispozitivul dumneavoastră.

Versatil și robust

Atunci când doriți să utilizați opritorul ”Stop” cu oscilație, rămâne acolo unde îl setați datorită fabricării din aluminiu și a bucșelor de calitate ridicată care previn îndoirea. Atunci când nu doriți utilizarea opritorului, pur și simplu ridicați-l sau culisați-l pe blat în partea frontală a porțiunii curbate și opritorul ”Stop” cu oscilație va permite practicarea unor tăieturi fără obstrucționare. De asemenea, baza dispune de o secțiune care vă permite modificarea cu ușurință pentru a lucra cu o riglă care are o față suplimentare.

Design adaptabil

Opritorul ”Stop” cu oscilație este proiectat pentru a fi folosit cu șina aluminiu TOP și cu șina aluminiu Heavy-Duty, pentru a vă putea construi propria riglă, pentru a monta șina și pentru a utiliza opritorul. Acest lucru înseamnă că aveți multe opțiuni și că puteți folosi cu ușurință opritorul ”Stop” cu oscilație pe multe tipuri de unelte. Opritorul, pur și simplu, intră pe șină din partea superioară, permițând demontarea și repoziționarea cu ușurință.