Salvati 12%

Titebond Polyurethane Liquid Glue 237ml

Pret vechi: 76,00 Lei
67,00 Lei
Discount: 9,00 Lei (12%)
2303
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond Polyurethane Glue este o adevarata descoperire in domeniul adezivilor. Este singurul adeziv poliuretan care reuseste sa imbine un timp de lucru indelungat de lucru (30 min) cu un timp scurt de prindere in menghina(45 min). Este un adeziv profesional puternic, versatil, special proiectat pentru uz multiplu.

In afara de utilizarea perfomanta pentru lemn/lemn, acest adeziv este ideal pentru metal, ceramica, majoriatea materialelor plastice, HPL, piatra, si alte materiale poroase si neporoase. Este un adeziv gata de folosit, poate fi usor slefuit si nu este afectat de finisari.

  • Limitari produs

Titebond Polyurethane Glue nu este recomandat in lucrari sub suprafata apei.Pentru o utilizare mai usoara, se recomanda a se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt peste 10°C.Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Nu folositi dispozitivul fara a va lua toate masurile de protectie a muncii in conformitate cu legile in vigoare si cu bunele practici existente (de exemplu: ochelari de protectie, manusi de protectie, etc.)!


Fabricat in SUA

Titebond Polyurethane Liquid Glue 237ml
Cantitate237ml (8oz.)
Cantitate COV0 g/L
CuloareMaro
Culoare dupa uscareGalben
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie12 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
TipPoliuretan
Vascozitate8500 mPa*s