Salvati 11%

Titebond Original Wood Glue 8140ml

Pret vechi: 399,00 Lei
355,00 Lei
Discount: 44,00 Lei (11%)
50609
Momentan Indisponibil
  • Descriere produs
Titebond Original Wood Glue este adezivul standard pentru prelucrarea lemnului. Ofera o priza initiala puternica si o viteza mare de uscare, pentru a reduce perioada de fixare cu menghina. Dezvolta, deasemenea, o legatura mai puternica decat lemnul in sine, poate fi slefuit si nu este afectat de produsele de finisare. Produsul este aprobat de FDA USA pentru contactul indirect cu alimente.
Titebond Original poate ajuta orice persoana care lucreaza cu lemnul sa obtina produse cu aspect profesional. Este ideal pentru lemn, PFL, PAL, piele,textil si alte materialelor poroase. Adezivul este usor de folosit, non-toxic si poate fi usor curatat cu apa, inainte de uscare.


  • Limitari produs
Titebond Original Wood Glue nu este recomandat pentru exterior, sau in locuri cu umezeala ridicata. Pentru exterior se recomanda Titebond III Ultimate Wood Glue sau Titebond II Premium Wood Glue. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 10°C.Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala.A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!


Fabricat in SUA

Titebond Original Wood Glue 8140 ml
Cantitate 8140 ml (2.15 Gal.)
Cantitate COV 10,7 g/L
Culoare Galben
Culoare dupa uscare Translucid
Ph Produs 4.0
Stabilitate inghet/dezghet Stabil
Temperatura de aprindere > 93°C
Termen de garantie 24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
Tip Emulsie de rasina alifatica
Vascozitate 3200 mPa*s