Salvati 27%

Titebond Liquid Hide Wood Glue 237ml

Pret vechi: 49,00 Lei
36,00 Lei
Discount: 13,00 Lei (27%)
5013
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond Liquid Hide Glue este un adeziv realizat dintr-un amestec de proteine naturale. In trecut acest tip de adeziv era realizat din proteine animale, si se vindea sub forma de granule. Utilizatorul trebuia sa il incalzeasca intr-o oala cu apa.

Titebond Liquid Hide este primul adeziv de acest tip care se vinde in stare lichida, gata de utilizat. Lucratorii in lemn profesionisti utilizeaza acest adeziv de la Titebond datorita timpului de asamblare lung, puterii mari si a efectului de "vopsea crapata" care se poate obtine cu acest adeziv.

Acest adeziv are o mare rezistenta la fluaj, se poate slefui si nu este afectat de produsele de finisare. Sensibilitatea sa la umezeala permite sa fie desfacut usor, un beneficiu esential in restaurarea sau repararea instrumentelor muzicale.

  • Limitari produs

Titebond Liquid Hide Glue nu este recomandat pentru exterior, sau in locuri cu umezeala ridicata. Pentru exterior se recomanda Titebond III Ultimate Wood Glue sau Titebond II Premium Wood Glue. Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala.A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!Nu folositi dispozitivul fara a va lua toate masurile de protectie a muncii in conformitate cu legile in vigoare si cu bunele practici existente (de exemplu: ochelari de protectie, manusi de protectie, etc.)!Fabricat in SUA

Titebond Liquid Hide Wood Glue 237ml
Cantitate237ml (8oz.)
Cantitate COV0 g/L
CuloareChihlimbar
Culoare dupa uscareTranslucid
Ph Produs6.5
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
TipEmulsie de proteine naturale
Vascozitate4000 mPa*s