Salvati 23%

Titebond Instant Bond Wood Adhesive - Gros 113.4gr

Pret vechi: 136,00 Lei
105,00 Lei
Discount: 31,00 Lei (23%)
6222
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond Instant Bond este un adeziv puternic, ce are nevoie de 5 - 15 secunde sa se usuce si 30 - 60 secunde pentru intarirea intiala. Realizeaza o legatura puternica, permanenta si este ideal pentru imbinari greu accesibile sau suprafete ce sunt greu de fixat cu menghina. Proiectat in principal pentru lemn si produse din lemn, acest adeziv este foarte eficient pe o mare varietate de materiale: Acrilice, MDF, Crom, Nylon, Alama, Aluminiu, Poliester, Portelan, PVC, Fibra de sticla, Cauciuc natural, Inox, Produse din lemn, Polistiren, Granit.

Adezivul Instant Bond Gros ofera un timp de uscare de 10 secunde si 8 secunde pentru intarirea initiala(intarire completa 8h). Este ideal pentru lipirea capetelor de fibra in cazul imbinarilor la 45° (ex.:pentru rame), asamblarea rapida a sabloanelor si accesoriilor, lipirea blanc-urilor pentru strung de resturi de lemn pentru o montare rapida.

Se curata cu acetona.

  • Limitari produs

Titebond Instant Bond nu este recomandat pentru exterior, sau in locuri cu umezeala ridicata. Depozitati intr-un loc uscat, racoros. Timpii de uscare si intarire pot fi afectati de conditiile de mediu. Pentru cele mai bune rezultate, aplicati adezivul intre 12°C -30°C. A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR! A SE FERI DE FOC, POATE FI INFLAMABIL!

Fabricat in SUA

Titebond Instant Bond Wood Adhesive - Gros 113.4gr
Cantitate113.4gr
Cantitate COV20 g/L
CuloareIncolor
Culoare dupa uscareTranslucid
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere>81°C
Termen de garantie24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi intre 4°C-24°C
TipEtil Cianoacrilat
Vascozitate2400 mPa*s