Salvati 7%

Titebond III Ultimate Wood Glue 473ml

Pret vechi: 73,00 Lei
68,00 Lei
Discount: 5,00 Lei (7%)
1414
Momentan Indisponibil
  • Descriere produs

Titebond III Ultimate Wood Glue este primul adeziv de lemn,monocomponent, ce poate fi curatat cu apa inainte de uscare, fiind in acelasi timp rezistent la apa dupa uscare. Formula rezistenta la apa trece testul referitor la specificatiile produselor de acest fel ANSI/HPVA tip 1 (SUA), si ofera o putere de adeziune mai puternica, timp mai lung de asamblare, si o temperatura mai joasa de aplicare.

Titebond III este un produs non-toxic, fara solventi, care poate fi curatat usor cu apa – este mai sigur de utilizat decat alti adezivi de lemn traditionali rezistenti la apa, si nu este afectat de produse de finisare. Ofera priza initiala puternica,poate fi slefuit usor, fara a se imuia si este aprobat de FDA SUA pentru contactul indirect cu mancarea (tocatoare). Este adezivul ideal atat pentru interior, cat si pentru exterior.

  • Limitari produs

A nu se folosi in totalitate scufundat, sau imediat sub suprafata apei. A se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt la peste 7°C. Depozitati produsul la temperaturi sub 24°C. Depozitarea la temperaturi mai ridicate de 24°C poate rezulta in ingrosarea produsului si reducerea perioadei de valabitate. Daca produsul devine mai gros, agitati viguros, lovind ferm fundul recipientului de o suprafata tare, pana produsul revine la forma initiala. Datorita varietatii suprafetelor de lemn tratat, va sfatuim sa efectuati un test de lipire inainte. Pentru cele mai bune rezultate in ceea ce priveste lipirea in cazul usilor de exterior, sau lemn exotic sau uleios, va rugam sa luati legatura cu noi, la office@kmustools.com. A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Fabricat in SUA

Titebond III Ultimate Wood Glue 473ml
Cantitate473ml (16oz.)
Cantitate COV9 g/L
CuloareBej
Culoare dupa uscareMaro deschis
Ph Produs2,5
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
TipPolimer avansat brevetat
Vascozitate4200 mPa*s