Salvati 13%

Titebond II Premium Wood Glue 8140ml

Pret vechi: 481,00 Lei
419,00 Lei
Discount: 62,00 Lei (13%)
50009
Momentan Indisponibil
  • Descriere produs

Titebond II Premium Wood Glue este singurul adeziv de lemn monocomponent de top care indeplineste specificatiile de rezistenta la apa ANSI Tip II (SUA). Este ideal pentru proiecte de lemnarie de exterior, inclusiv mobila de exterior, casute de pasari, casute postale, ghivece si mese de picnic. Se poate curata usor, inainte de uscare, cu apa.

Adezivul are o priza initiala puternica, viteza mare de uscare, rezistenta superioara si capacitate de slefuire excelenta. Este aprobat de FDA USA pt contact indirect cu alimentele (taietor) si este ideal pentru lipirea la cald cu unde radio.

  • Limitari produs

A nu se folosi in totalitate scufundat in apa, sau imediat sub suprafata acesteia. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 12°C. Din cauza PH-ului scazut, poate cauza coroziune pe suprafetele din metal. Va sfatuim sa testati produsul inainte de folosire, acolo unde exista un risc de coroziune/ruginire. Inghetul nu afecteaza acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala. Datorita varietatii suprafetelor de lemn tratat, va sfatuim sa efectuati un test de lipire inainte. Pentru cele mai bune rezultate in ceea ce privestelipirea pe lemn exotic sau uleios –ipe (nuc brazilian) sau tec, va rugam sa luati legatura cu noi, la office@kmustools.com. A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Fabricat in SUA

Titebond II Extend Wood Glue 8140 ml
Cantitate8140 ml (2.15 Gal.)
Cantitate COV3,8 g/L
CuloareAlb-crem
Culoare dupa uscareCrem
Ph Produs3.0
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie12 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 21° C
TipEmulsie PVA
Vascozitate3500 mPa*s