Titebond II Fluorescent 3785ml

239,00 Lei
2316
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond II Fluorescent poate ajuta orice persoana care lucreaza cu lemnul sa obtina rezultate profesionale. Realizeaza o legatura mai puternica decat lemnul in sine, poate fi slefuit si nu este afectat de produsele de finisare. Ideal pentru sisteme de imbinare cu unde radio. Indeplineste specificatiile de rezistenta la apa ANSI Tip II (SUA).

Contine o vopsea, ce observata sub o lampa UV, permite operatorului sa inspecteze linia de lipire si ajuta la o mai buna curatare adezivului. Este ideal pentru majoritatea produselor poroase, este usor de utilizat si se curata cu apa.

  • Limitari produs

Titebond II Fluorescent nu se foloseste pentru proiecte in totalitate scufundate in apa, sau imediat sub suprafata acesteia. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 12°C. Din cauza PH-ului scazut, poate cauza coroziune pe suprafetele din metal. Va sfatuim sa testati produsul inainte de folosire, acolo unde exista un risc de coroziune/ruginire. Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala. Datorita varietatii suprafetelor de lemn tratat, va sfatuim sa efectuati un test de lipire inainte. Pentru cele mai bune rezultate in ceea ce privestelipirea pe lemn exotic sau uleios –ipe (nuc brazilian) sau tec, va rugam sa luati legatura cu noi, la office@kmustools.com. A SE FERI DE INGHET! A SE AGITA INAINTE DE FOLOSIRE! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Fabricat in SUA

Titebond II Fluorescent 3785ml
Cantitate3785ml (1Gal.)
Cantitate COV3 g/L
CuloareCrem
Culoare dupa uscareGalben translucid
Ph Produs3.0
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
TipPVA
Vascozitate4000 mPa*s