Salvati 40%

Titebond II Extend Wood Glue 3785ml

Pret vechi: 249,00 Lei
149,00 Lei
Discount: 100,00 Lei (40%)
4136
Momentan Indisponibil
  • Descriere produs

Titebond II Extend Wood Glue combina performanta produsului rezistent la apa (trece testu ANSI Tip II SUA) cu o viteza mai mica de uscare. Este ideal pentru utilizare in exterior, in proiecte care necesita un proces mai complex si un timp mai indelungat de asamblare.

Adezivul de lemn este rezistent la solventi si ofera o performanta superioara pe toate tipurile de lemn, PAL, MDF,placaj si alte materiale poroase. In plus, poate fi folosit pentru presare la cald si lipirea la cald cu unde radio.

  • Limitari produs

A nu se folosi in totalitate scufundat in apa, sau imediat sub suprafata acesteia. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 15°C. Din cauza PH-ului scazut, poate cauza coroziune pe suprafetele din metal. Va sfatuim sa testati produsul inainte de folosire, acolo unde exista un risc de coroziune/ruginire. Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala. Datorita varietatii suprafetelor de lemn tratat, va sfatuim sa efectuati un test de lipire inainte. Pentru cele mai bune rezultate in ceea ce priveste lipirea pe lemn exotic sau uleios –ipe (nuc brazilian) sau tec, va rugam sa luati legatura cu noi, la office@kmustools.com. A SE FERI DE INGHET! A SE AGITA INAINTE DE FOLOSIRE PENTRU A SE ASIGURA OMOGENITATEA! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Fabricat in SUA

Titebond II Extend Wood Glue 3785ml
Cantitate3785ml (1Gal.)
Cantitate COV3,8 g/L
CuloareAlb-crem
Culoare dupa uscareCrem
Ph Produs3.0
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie12 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 21° C
TipEmulsie PVA
Vascozitate3500 mPa*s