Salvati 35%

Titebond II Dark Wood Glue 3785ml

Pret vechi: 249,00 Lei
163,00 Lei
Discount: 86,00 Lei (35%)
3706
Momentan Indisponibil
  • Descriere produs

Titebond II Dark Wood Glue este o versiune inchisa la culoare a Titebond II Premium Wood Glue. Indeplineste specificatiile de rezistenta la apa ANSI Tip II (SUA). Adezivul are o priza initiala puternica, viteza mare de uscare, realizeaza o legatura mai puternica decat lemnul si are o capacitate de slefuire excelenta.

Titebond Dark ajuta orice lucrator in lemn sa obtina rezultate profesionale. Este ideal pentru lemn, placaj,PAL, piele, textil si majoritatea materialelor poroase. Este usor de utilizat, non-toxic si se curata cu apa.

  • Limitari produs

A nu se folosi in totalitate scufundat in apa, sau imediat sub suprafata acesteia. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 12°C. Din cauza PH-ului scazut, poate cauza coroziune pe suprafetele din metal. Va sfatuim sa testati produsul inainte de folosire, acolo unde exista un risc de coroziune/ruginire. Inghetul nu afecteaza acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala. Datorita varietatii suprafetelor de lemn tratat, va sfatuim sa efectuati un test de lipire inainte. Pentru cele mai bune rezultate in ceea ce privestelipirea pe lemn exotic sau uleios –ipe (nuc brazilian) sau tec, va rugam sa luati legatura cu noi, la office@kmustools.com. A SE FERI DE INGHET! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

NU ESTE APROBAT PENTRU CONTACTUL INDIRECT CU ALIMENTELE!

Nu folositi dispozitivul fara a va lua toate masurile de protectie a muncii in conformitate cu legile in vigoare si cu bunele practici existente (de exemplu: ochelari de protectie, manusi de protectie, etc.)!


Fabricat in SUA

Titebond II Dark Wood Glue 3785ml
Cantitate3785ml (1Gal.)
Cantitate COV3 g/L
CuloareMaro deschis
Culoare dupa uscareMaro
Ph Produs3.0
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie24 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 24° C
TipPVA
Vascozitate4000 mPa*s