Salvati 34%

Titebond Extend Wood Glue 473ml

Pret vechi: 58,00 Lei
38,00 Lei
Discount: 20,00 Lei (34%)
9104
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond Extend Wood Glue este varianta cu uscare lenta a Titebond Original Wood Glue. Ofera o performanta superioara intr-o arie larga de aplicatii, inclusiv lipire de fata si cant. Este util in special in operatiuni complexe cum ar fi balustrade curbate si alte ansambluri care necesita mai mult timp pentru ajustare.

Adezivul dezvolta o imbinare mai puternica decat lemnul in sine, oferind posibilitatea de a fi usor slefuit si nu este afectat de finisari. Este potrivit atat pentru cele mai comune tipuri de lemn, PAL, MDF, placaj si alte materiale poroase.

  • Limitari produs

Titebond Extend Wood Glue nu este recomandat pentru exterior, sau in locuri cu umezeala ridicata. Pentru exterior se recomanda Titebond III Ultimate Wood Glue sau Titebond II Premium Wood Glue. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 5°C. Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala. Se recomanda ca produsul sa nu fie depozitat pentru o perioada indelungat la temperaturi sub 5°C. A SE FERI DE INGHET! A SE AGITA INAINTE DE FOLOSIRE PENTRU A SE ASIGURA OMOGENITATEA! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Nu folositi dispozitivul fara a va lua toate masurile de protectie a muncii in conformitate cu legile in vigoare si cu bunele practici existente (de exemplu: ochelari de protectie, manusi de protectie, etc.)!Fabricat in SUA

Titebond Extend Wood Glue 473ml
Cantitate473ml (16oz.)
Cantitate COV3,12 g/L
CuloareGalben
Culoare dupa uscareGalben
Ph Produs4.8
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie12 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 21° C
TipEmulsie de PVA modificat
Vascozitate3500 mPa*s