Titebond Cold Press Veneer 3785ml

226,00 Lei
5176
Momentan Indisponibil
  • Detalii produs

Titebond Cold Press Veneer este o alternativa economica, dar de inalta calitate, pentru lipirea furnirurilor pe suprafete mari, plate. Este special proiectat pentru laminarea la rece a lemnului pe lemn masiv, Pal, MDF, placaj si alte materiale poroase.

Ofera o viteza moderata de uscare, se usuca translucid si nu contine vapori nocivi sau corozivi, gasiti in majoritatea adezivilor de contact. De asemenea reduce infiltrarea adezivului prin furnir, in cazul celor cu fibra deschisa.

  • Limitari produs

Titebond Cold Press Veneer este gandit pentru aplicarea de furniruri si nu este recomandat pentru alte tipuri de aplicatii. Nu este recomandat pentru exterior, sau in locuri cu umezeala ridicata. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 10°C. Inghetul poate sa nu afecteze acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala. A SE FERI DE INGHET! A SE AGITA INAINTE DE FOLOSIRE PENTRU A SE ASIGURA OMOGENITATEA! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

Fabricat in SUA

Titebond Cold Press Veneer 3785ml
Cantitate3785ml (1Gal.)
Cantitate COV2 g/L
CuloareBej
Culoare dupa uscareMaro inchis
Ph Produs4.9
Stabilitate inghet/dezghetStabil
Temperatura de aprindere> 93°C
Termen de garantie12 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 21° C
TipEmulsie de PVA modificat
Vascozitate4500 mPa*s