Motor pentru biax Guinevere

599,00 Lei
11395
in stoc
+


  • Acest motor pentru biax de șlefuit și lustruit de 220 de volti, mic și portabil, extrem de silențios si puternic este optimizat pentru a fi utilizat cu biaxul nostru flexibil și șlefuitoarele gonflabile.
  • Motorul de 300 wați, are 3.400 RPM este echipat cu două mandrine care se deschid de la 1/16 "- 3/8" (1,5 mm -10 mm). Aceasta înseamnă că puteți schimba rapid între diferite combinații de șlefuitoare și granulatii.   Puteți monta biaxul flexibil cu un sistem de șlefuit gonflabil  în partea dreaptă a mandrinei motorului, iar pe mandrina din stanga puteti monta  un dispozitiv fix de slefuit care poate fi cumparat de pe site-ul nostru.
  • Ambele mandrine sunt conectate conic la axul motorului, garantând o funcționare lină, fără vibrații. Având în vedere că siguranța este prioritara, s-au elaborat și măsuri de precauție astfel incat motorul se oprește dacă un sistem de șlefuit se blochează dintr-un motiv neașteptat.

  • Fabricat in SUEDIA


Nu folositi dispozitivul fara a va lua toate masurile de protectie a muncii in conformitate cu legile in vigoare si cu bunele practici existente (de exemplu: ochelari de protectie, manusi de protectie, etc.)!