Set Extensie Rigla ptr. Taieri Drepte

455,00 Lei
KMA2750
in stoc
+

Obțineți mai mult de la rigla Accu-CutTM cu ajutorul Accu-CutTM Expansion Pack

· Capacitate dublă de tăiere a riglei Accu-Cut prin adăugarea a încă două secțiuni pentru ca lungimea tăieturilor să ajungă la 100”

· Efectuarea cu ușurință și rapidă a tăieturilor în panouri și placaje cu un ferăstrău circular, din orice unghi

· Aceleași tăieturi drepte, precise și fără așchii ca în cazul riglei Accu-Cut

· Practicați tăieturile de care aveți nevoie – oriunde – ducând fierăstrăul la piesa de prelucrare și nu piesa la o locație fixă a fierăstrăului

· Nu sunt necesari clești datorită ghidajului antiderapant care menține șina pe poziție în timpul tăierii.

Obțineți mai multă versatilitate de la fierăstrăul circular și de la rigla Accu-CutTM.

Dublați capacitatea de tăiere a riglei Accu-CutTM cu ajutorul Accu-Cut Expansion Pack. Se conectează ușor la rigla Accu-Cut pentru obține aceleași tăieturi drepte, precise, fără așchii la o lungime de până la 100”. Efectuați tăieturile de care aveți nevoie, la orice lungime și în orice unghi, pe panouri, placaje și MDF.

Accu-Cut Expansion Pack oferă proiectelor dumneavoastră aceleași performanțe constante și de încredere pe care le așteptați de la rigla Accu-Cut – dar vă permite să ghidați fierăstrăul circular pe o riglă de aluminiu mai mare pentru suport pe întreaga tăiere. Benzile de ghidare antiderapante și de prevenire a așchiilor se extind de-a lungul celor patru rigle pentru a oferi tăieturilor dumneavoastră aceeași protecție și stabilitate, indiferent de lungime.

Este ușor să transformați rigla Accu-Cut într-un ghidaj foarte performant, cu lungime de 100”, cu ajutorul Accu-Cut Expansion Pack. Pur și simplu, conectați cele două rigle la rigla Accu-Cut atunci când trebuie să efectuați tăieturi mai lungi. Duceți fierăstrăul și rigla la piesa ce va fi prelucrată pentru a efectua tăieturi de orice lungime – oriunde.

Specificații tehnice

Ghidaj șină

Aluminiu de cea mai bună calitate cu benzi împotriva producerii de așchii și cu funcție antiderapantă

Lungime de tăiere

Extinde lungimea standard de tăiere a Accu-Cut la 100” (2540 mm)

Include

(2) Ghidaj din aluminiu, 26.5"
(6) Conectori din oțel pentru ghidaj
(8) Benzi împotriva producerii de așchii/antiderapante
Manual de utilizare