Kreg Ghidaj de precizie ptr. Masa de Frezare

1.094,00 Lei
PRS1015
Momentan Indisponibil

Sistem multifuncțional pentru mașina de rindeluit

  • Ghidaj in formă de ”T” cu auto-calibrare
  • Riglă robusta din aluminiu anodizat
  • Fețe culisante independente
  • Sistem precis de măsurare cu micro-reglare
  • Funcție de îmbinare cu tije de îmbinare

Descriere

Versatilitate fără egal. Posibilități incredibile de reglare

Această riglă din aluminiu anodizat are caracteristicile unei mese de taiat echipată cu un ghidaj „T” și un sistem de reglare ce se asigură că rigla va rămâne întotdeauna paralelă cu dispozitivul de frezare în unghi. Rigla se reglează ușor cu o singură mână și se blochează pe poziție prin intermediul unui element dublu de blocare : un maner mare de blocare in capătul dinspre intrare și un element de blocare cu un sfert de tură la capătul dinspre iesirea materialului, aceasta prevenind devierea riglei.

Precizie fără egal

Un sistem de măsurare cu o scală reglabilă de măsurare ce permite setarea precisă cu orice tip de cuțit de freza. Dispozitivul micro de reglare vă permite să stabiliți dimensiunile exacte cu precizie.

Fețe culisante independente

Fețele culisante, independente ale riglei pot fi poziționate exact unde este necesar pentru a asigura susținerea piesei de prelucrat în apropierea frezei și pentru a maximiza colectarea reziduurilor în locașul pentru praf.

Funcție inclusă de îmbinare

Două tije de îmbinare sunt incluse în acest sistem. Este suficient să le culisați pe poziție în spatele feței riglei în partea de evacuare, și rigla va avea funcție de îmbinare pentru muchii perfecte ale plăcilor.

Montare universală

Obțineți o precizie reală pe orice masa de frezare. Designul universal pentru montare, pe o singură latură îi permite riglei să fie fixată în siguranță pe majoritatea blaturilor pentru mașini de frezat cu o grosime cuprinsă între 19 și 38 mm.

Creați un sistem personalizat de tăiere

Creați un sistem personalizat pentru a satisface toate necesitățile proiectelor dumneavoastră cu ajutorul blatului de precizie Kreg și al standului multifuncțional. Sau, puteți crea propriul sistem cu ajutorul sistemului de măsurare și al standului.

Notă : orificiul frezei trebuie să fie poziționat la 16” (406 mm) fata de partea dreaptă a blatului. Este potrivit pentru blaturile cu grosime de 1” (25 mm) fără modificări. Este posibil ca blaturile având dimensiuni diferite de cea menționată anterior să necesite modificări.