Kreg Dispozitiv de Precizie ptr. Pozitionare in Unghi

937,00 Lei
KMS7102
Momentan Indisponibil

Un dispozitiv pentru poziționare în unghi cu tot ce aveți nevoie pentru precizie

  • Calibrat din fabrică; perfect exact atunci când este scos din ambalaj
  • Opritoare la 0°, 10°, 22 ½°, 30° și 45° (grade)
  • Pinul de precizie din alamă se mută rapid între unghiurile de oprire
  • Rigla 24" (610 mm) cu 5 elemente de reglare elimină ”jocul” dintre riglă și orificiul dispozitivului de poziționare în unghi
  • Riglă 24" (610 mm) cu opritor mobil și riglă autoadezivă de măsurare

Descriere

De ce să pierdeți timpul calibrând un dispozitiv de poziționare în unghi când puteți beneficia de o precizie extraordinară chiar atunci când scoateți dispozitivul din ambalaj? Dispozitivul nostru de precizie pentru poziționare în unghi nu necesită calibrare și dispune de elemente de oprire la 0°, 10°, 22 ½°, 30° și 45° pentru a facilita tăierea rapidă în unghi.

Desigur, atunci când doriți să tăiați într-un unghi mai complicat, vernierul vă permite să efectuați reglaje rapide la 1/10 grad.

Mai mult, dispozitivul de precizie pentru poziționare în unghi dispune de o riglă lungă, din aluminiu anodizat și de un sistem de oprire care vă permite să efectuați tăieri precise, repetate.

Dispozitivul perfect, rapid!

Precizia este calitatea principală a acestui dispozitiv. Am lucrat pentru ca fiecare funcție a acestui produs să fie precisă, de la rigla robustă din aluminiu până la opritorul ”STOP” cu oscilație, solid dar totuși versatil, la vernierul ușor de folosit dar extrem de precis. Datorită tuturor acestor funcții extraordinare, acest dispozitiv de poziționare în unghi vă ajută să practicați tăieturi mult mai precise pentru a asigura succesul proiectelor dumneavoastră.

Cursor de precizie cu lentile

Ca și lentilele unei rigle de calitate pentru masa de circular, lentilele clare dispun de o linie roșie pentru vizibilitate ridicată care facilitează setarea opritorului ”Stop” cu oscilație pentru a obține tăieturi perfecte, de fiecare dată.

Fără joc în slotul dispozitivului pentru poziționare în unghi

Rigla noastră, din aluminiu anodizat, cu lungime de 24” (610 mm) are o grosime de 3/8” (9,5 mm) și o lățime de ¾” (19 mm) și dispune de cinci elemente de reglare pentru a putea elimina ”jocul” dispozitivului prin simpla utilizare a unei șurubelnițe.

Opritor ”Stop” cu oscilație

Opritorul ”Stop” cu oscilație culisează fără efort de-a lungul dispozitivului de precizie pentru poziționare în unghi și se blochează în siguranță pe poziție prin simpla rotire a unui buton. De asemenea, dispune de un element curbat care vă permite să mutați temporar opritorul fără a fi necesară demontarea sa. Acest lucru înseamnă că puteți egaliza rapid un capăt al plăcii, o puteți întoarce și apoi puteți practica o tăietură la lungimea finală fără a fi necesară mutarea opritorului.

Specificații tehnice

Riglă

Riglă din aluminiu pentru aeronave, 24" (610mm)

Riglă în ”T”

24" (610mm) lungime

3/8" (9.5mm) grosime

3/4" (19mm) lățime

Opritoare

0°, 10°, 221/2°, 30° și 45° (grade)

Vernier

Reglează la 1/10 grad

Finisare

Anodizat pentru curățare cu ușurință

Calibrare

Calibrat din fabrică; perfect exact atunci când este scos din ambalaj

Greutate

6.5 lbs.

Include

Dispozitiv pentru poziționare în unghi, riglă 24" (610mm) cu gradare, opritor zero-retur, opritor ”Stop” cu oscilație cu cursor de precizie, riglă autoadezivă de măsurare și manual de utilizare