Titebond II Extend Wood Glue 473ml

Titebond II Extend Wood Glue 473ml
Producător: TITEBOND
Cod produs: 4134
Disponibilitate: La comanda
Preţ: 63,00 Lei
Cant:   Adauga in cos
1 (voturi) / 50 %
  • Descriere produs

Titebond II Extend Wood Glue combina performanta produsului rezistent la apa (trece testu ANSI Tip II SUA) cu o viteza mai mica de uscare. Este ideal pentru utilizare in exterior, in proiecte care necesita un proces mai complex si un timp mai indelungat de asamblare.

Adezivul de lemn este rezistent la solventi si ofera o performanta superioara pe toate tipurile de lemn, PAL, MDF,placaj si alte materiale poroase. In plus, poate fi folosit pentru presare la cald  si lipirea la cald cu unde radio.

  • Limitari produs

A nu se folosi in totalitate scufundat in apa, sau imediat sub suprafata acesteia. A nu se folosi cand temperatura, adezivul si materialele sunt sub 15°C. Din cauza PH-ului scazut, poate cauza coroziune pe suprafetele din metal.  Va sfatuim sa testati produsul inainte de folosire, acolo unde exista un risc de coroziune/ruginire.  Inghetul poate sa nu afecteze  acest produs, dar ii poate modifica forma, devenind mai gros. Daca produsul devine mai gros, ca si consistenta, agitati viguros pana acesta revine la forma initiala. Datorita varietatii suprafetelor de lemn tratat, va sfatuim sa efectuati un test de lipire inainte. Pentru cele mai bune rezultate in ceea ce priveste lipirea pe  lemn exotic  sau uleios –ipe (nuc brazilian) sau tec, va rugam sa luati legatura cu noi, la office@kmustools.com.  A SE FERI DE INGHET!  A SE AGITA INAINTE DE FOLOSIRE PENTRU A SE ASIGURA OMOGENITATEA! A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR!

 

Fabricat in SUA

 

Titebond II Extend Wood Glue 473ml
Cantitate 473ml (16oz.)
Cantitate COV 3,8 g/L
Culoare Alb-crem
Culoare dupa uscare Crem
Ph Produs 3.0
Stabilitate inghet/dezghet Stabil
Temperatura de aprindere > 93°C
Termen de garantie 12 de luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj, in recipiente bine inchise, la temperaturi sub 21° C
Tip Emulsie PVA
Vascozitate 3500 mPa*s